Timedesk

Timedesk is een support en facturatie software voor bedrijven. Onze support en facturatie tool applicatie biedt u een complete en eenvoudige manier om uw klantenservice en facturatieprocessen te beheren. Het platform is ontworpen om u te helpen uw werk efficiënter en effectiever uit te voeren, door u in staat te stellen om snel en gemakkelijk tickets te beantwoorden en facturen te versturen en beheren. 

Onze applicatie biedt real-time rapportage, geavanceerde beveiliging en de mogelijkheid om gegevens eenvoudig te integreren met andere bedrijfsapplicaties. Dankzij onze tool kunt u uw klantenservice verbeteren, uw bedrijfsprocessen automatiseren en efficiënter werken, waardoor u meer tijd kunt besteden aan groei en verbetering van uw bedrijf.

Klantenbeheer: beheer al je contacten via één centrale database die makkelijk toegankelijk is voor jou en je collega's.

Ticketing: optimaliseer al je inkomende oproepen, taken, e-mails, interventies en zorgt voor een snelle respons naar uw klanten.

Facturatie: in een aantal klikken maak, verzend en beheer je offertes en facturen. Zet een offerte eenvoudig om in een factuur.

 Ga naar de website

Onze laatste creaties

Ontdek enkele van onze meest recente en opmerkelijke projecten.

Bekijk alle projecten

Op zoek naar een partner voor jouw volgende software project?

Nieuwe software op maat laten ontwikkelen? Een professionele website? Stel gerust je vragen aan ons, wij helpen je graag verder.

Contacteer Ons