Een gedreven team, dat gaat voor perfectie.

">

Meer dan 10 jaar ervaring in development.

Het eerste ontwikkelingsproject bij DVIT werd gestart in 2012. Dit markeerde het begin van een gestage stroom aan projecten, wat leidde tot de noodzaak van uitbreiding van ons ontwikkelingsteam.

Tien jaar later kunnen we terugkijken op een indrukwekkend portfolio van gevarieerde projecten. Onze focus ligt voornamelijk op het ontwikkelen van op maat gemaakte bedrijfsapplicaties en professionele op maat gemaakte websites voor klanten. Deze applicaties en websites zijn niet alleen blijvend stabiel, maar worden ook dagelijks uitgebreid, zelfs na zoveel jaren.

Onze projecten beslaan een breed scala aan sectoren, variërend van de bouwsector tot tandartspraktijken. We zijn trots om onze expertise in te zetten om organisaties in verschillende industrieën te ondersteunen.

In 2022 onderging het ontwikkelingsteam van DVIT een herstructurering, resulterend in de oprichting van Quickstream. Dit stelt ons in staat om ons commitment aan uitmuntendheid in ontwikkeling verder te versterken.

Op zoek naar een partner voor jouw volgende software project?

Nieuwe software op maat laten ontwikkelen? Een professionele website? Stel gerust je vragen aan ons, wij helpen je graag verder.

Contacteer Ons