Tekni-Plex Europe

4 april 2024


We zijn verheugd om ons recente project voor Tekniplex Europe te presenteren. Tekniplex is een toonaangevend internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in polymeertechnologie voor consumenten- en gezondheidstoepassingen.

Voor de Belgische vestiging hebben we hun bestaande website vernieuwd, waarbij we ons richtten op het bieden van meer structuur. De website is nu beschikbaar in zowel het Nederlands als het Engels.

Ons doel was om op een gestructureerde manier informatie te verstrekken over het bedrijf, inclusief de verschillende afdelingen, duurzaamheidsinspanningen en certificeringen. Belangrijk was ook het benadrukken van openstaande vacatures en het bieden van een gebruiksvriendelijk jobformulier. Daarnaast hebben we gezorgd voor naleving van de wetgeving met een klokkenluiderformulier en hebben we de vereiste documenten voor cookie-, privacybeleid en Google Analytics geïmplementeerd.

De homepage is voorzien van een indrukwekkende video-banner en door het gebruik van diverse modules hebben we ervoor gezorgd dat het beheer van de website eenvoudig is via ons gebruiksvriendelijke CMS.

We zijn trots op het resultaat en kijken ernaar uit om vergelijkbare successen te behalen met toekomstige projecten.

"Tijdens onze zoektocht naar een samenwerkingspartner voor de ontwikkeling van onze nieuwe website, kwamen we al snel terecht bij Quickstream. Onze focus lag op het creëren van een visueel aantrekkelijke website met een maximale gebruikservaring voor onze bezoekers. Quickstream slaagde erin om ons bedrijf op een professionele manier in kaart te brengen - de samenwerking ligt in de lijn van het resultaat: efficiënt, klantgericht en op maat van het bedrijf. Wij kunnen Quickstream dan ook sterk aanbevelen aan wie op zoek is naar een betrouwbare, solide partner voor websiteontwikkeling."

 Ga naar de website

Onze laatste creaties

Ontdek enkele van onze meest recente en opmerkelijke projecten.

Bekijk alle projecten

Op zoek naar een partner voor jouw volgende software project?

Nieuwe software op maat laten ontwikkelen? Een professionele website? Stel gerust je vragen aan ons, wij helpen je graag verder.

Contacteer Ons