Horecatouch

Een goed kassasysteem is essentieel voor de dagelijkse werking van elke horecagelegenheid. Onze oplossing voor horeca is een geavanceerd kassasysteem, dat uw verkoop en bedrijfsprocessen eenvoudiger, efficiënter en betrouwbaarder maakt. Het systeem biedt een intuïtieve gebruikersinterface en veel mogelijkheden voor aanpassing en integratie, zodat u het aan uw specifieke vereisten kunt aanpassen. 

Onze kassasystemen zijn ontworpen voor elke horecazaak: restaurant, café, bakkerij, frituur, broodjeszaak, slagerij,...

Met ons kassasysteem kunt u gemakkelijk bestellingen opnemen, verwerken en beheren, waardoor u meer tijd kunt besteden aan wat echt belangrijk is: het verbeteren van uw gastbeleving. 

Met meer dan 20 jaar ervaring en meer dan 3000 klanten in België, hebben wij één van de beste kassasystemen op de Belgische markt kunnen brengen. Verder onderscheiden wij ons ook nog door onze persoonlijke en snelle service.

Ons team blijft hardware en software verder uitbreiden en optimaliseren. Zo blijven we up-to-date met de laatste technologiën. Door de loop van de jaren hebben we zo een heel uitgebreid gamma aan hardware en software appartuur ter beschikking: kiosk, webshop, qr-code bestellingen, weegschaal, kelner-app (met geïntegreerd betalingssysteem, zowel bankcontact-kaart als QR-betaling, en printfunctie),...

Bovendien biedt het systeem real-time rapportage en inzicht in uw verkoopgegevens, zodat u uw bedrijf efficiënter kunt beheren. Kies ons kassasysteem voor horeca en ervaar de vele voordelen van een geavanceerd en betrouwbaar technologie-oplossing.

 Ga naar de website

Onze laatste creaties

Ontdek enkele van onze meest recente en opmerkelijke projecten.

Bekijk alle projecten

Op zoek naar een partner voor jouw volgende software project?

Nieuwe software op maat laten ontwikkelen? Een professionele website? Stel gerust je vragen aan ons, wij helpen je graag verder.

Contacteer Ons